5 jaar Winter & June

Winter & June bestaat 5 jaar!

Eerlijk, het voelt vreemd om het te vieren in deze onzekere tijden voor zelfstandigen. Toch biedt deze periode voor mij ook voordelen. Voor het eerst sinds lang heb ik wat tijd om stil te staan bij het avontuur van de voorbije jaren.

Het was een echte rollercoaster, met ups en downs, vallen en opstaan, maar zonder één moment van spijt. Boeiende opdrachten en inspirerende samenwerkingen volgden elkaar op. Hoewel het tempo soms hoog ligt, prijs ik me nog altijd gelukkig dat al die klanten mij op een of andere manier weten te vinden. Benieuwd naar wat ik nu precies doe elke dag? Neem een kijkje in mijn portfolio, nu helemaal up to date.

Tijd om plannen te maken voor de toekomst. De voorbije vijf jaar waren niet alleen spannend, het was ook een leerschool. Het moment is gekomen om iets meer richting te geven aan mijn bezigheden, en wie weet, nieuwe wegen te ontdekken. Ik kijk er alvast naar uit!

Tot slot, een shout out naar alle zelfstandigen die nu alles op alles moeten zetten om het hoofd boven water te houden. Keep calm, stay positive en omring je met de juiste mensen. You can do this!

Gegroet, Marius & Stella

Gisteren opende Erfpunt de tentoonstelling ‘Gegroet, Marius & Stella’. De verhalen van Marius en Stella, de geschiedenis van het Romeinse Rijk in het Waasland en de linken met het Europa van vandaag worden voor het eerst aan de hand van voorwerpen en teksten getoond.

W&J zorgde voor de eindredactie van de expositie- en workshopteksten, en van de bijzondere kookbundel PULS van De Foodarcheoloog, die het heden en verleden culinair met elkaar verbindt.

Meer info over de reizende tentoonstelling vind je hier.

 

Scheuren in cultuur

In heel wat Vlaamse cultuurcentra gaat deze maand het nieuwe cultureel seizoen van start. In ‘Scheuren in cultuur’ komen erg diverse stemmen uit de cultuursector aan bod over cultuur, kunst, de maatschappelijke taak van cultuurcentra en de valkuilen bij de programmatie.

De verschillende opinies zorgen voor de nodige spanning en frictie. Geschuur. Gescheur. Voer voor discussie!

Eindredactie door W&J, in opdracht van Uitgeverij Politeia.

De deuren gaan open

In opdracht van Uitgeverij Politeia zorgde W&J voor de eindredactie van het boek ‘De deuren gaan open”.

In het boek doen 15 opdrachtgevers en architecten hun plannen uit de doeken voor de toekomst van hun kerkgebouwen, telkens met verwijzing naar een inspirerend, buitenlands referentieproject. Inclusief reflecties van architect bOb Van Reeth en (klein)kunstenaar Willem Vermandere.

http://www.politeia.be/nl-be/…/de-deuren-gaan-open/16220.htm

 

The Hub

Voor Louwers Mediagroep ging ik naar de opening van ‘The Hub’, het gloednieuwe innovatiecentrum voor architecten en ontwerpers in Sint-Denijs-Westrem. Een steeds evoluerende materialenbibliotheek, flexwerkplekken, presentatiemogelijkheden, netwerkevents … Je leest er alles over in de volgende editie van Interieurbouw.

© Foto’s: The Hub